Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Névjegykártya nyomtatás szakszerűen

2016. június 15. -

Az otthoni nyomtatásnál a névjegykártya nem a legegyszerűbben kivitelezhető projekt, ezért jobb, ha szakemberekre bízzuk. Az első névjegykártyákat Európában néhány évszázaddal ezelőtt nyomtatták. Ma már egyre szélesebb körben használják. Biztosak lehetünk abban, hogy az életünk során előbb - utóbb mindannyiunknak szüksége lesz erre a néhány személyes adatot és a legfontosabb elérhetőségeket tartalmazó azonosító kártyára.

Hogyan készítsünk kiváló névjegykártyát?

Mindenek előtt döntsük el azt, hogy milyen célra szeretnénk használni ezt az azonosítót. Nem mindegy ugyanis, hogy egy vállalkozás képviselőjeként, vagy magánszemélyként szeretnénk-e magunkról adatokat közölni. Ezután következhet a névjegykártya készítés első lépése a tervezés. Tervezhetünk egyszerűbb csupán betűket és számokat tartalmazó, két színű dokumentumokat is, de kreatívak is lehetünk, így kisebb képeket és ábrákat, vagy a cég logóját is rányomathatjuk a kártyára. Bármilyen színt használhatunk, akármilyen formát rajzolhatunk, a kreativitásunknak semmi sem szabhat határt, a kiváló látvány érdekében csupán a kártya méreteire kell figyelnünk. Fontos, hogy az elfogadott szabványoknak megfelelő azonosítókat készíttessünk.

A tervezést követő lépés a névjegykártya nyomtatása. Ezt a feladatot olyan a nyomatok készítésére szakosodott vállalkozásra célszerű bízni, amely rendelkezik a különböző típusú és vastagságú papírok nyomtatásához szükséges gépekkel, valamint az egyes alapanyagokból egy – egy álló és fekvő mintát is elkészít, így a sokszorosítás előtt láthatjuk a különböző típusú névjegykártyákat és kiválaszthatjuk a nekünk legjobban tetszőt.

A névjegykártya nyomtatás után...

Fontos, hogy a névjegykártya mindig gyűrődésektől és szennyeződésektől mentes legyen, amire már a kivitelezés, a méretre vágás és a tárolás során is figyelni kell. Vannak bizonyos, a névjegykártya nyomtatást kiegészítő tevékenységek ilyen az átlátszó, műanyag lapok felhelyezése, amelyek lehetővé teszik a megfelelő tárolást. Azonban ha ragaszkodunk a papír alapú dokumentumunkhoz, akkor törekedjünk arra, hogy mindig a szabványnak megfelelő névjegykártya tartóban őrizzük, így biztosak lehetünk abban, hogy kifogástalan minőségű dokumentumot adunk át.

Előző bejegyzésünkben a fűthető matracokról írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr218812600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása