Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

4 nem mindennapi ajándék karácsonyra!

2016. december 21. -

Sokan nagy bajban vannak, ha ajándékvásárlásról van szó, mivel a szeretteink sohasem mondják meg, hogy mit szeretnének karácsonyra. Megpróbálunk Önnek segíteni, és adni néhány nem mindennapi ötletet, hogy hogyan tehetné szebbé mások számára, ezt a csodálatos ünnepet.

Ha valaki szeret barkácsolni, forrasztani otthon

Az utóbbi időben egyre többen kezdték felfedezni maguknak a forrasztás örömét és hasznosságát. Rengeteg dolgot meg lehet a megfelelő eszközökkel javítani, vagy akár készíteni. Ha van egy forrasztani szerető, vagy kívánó szerettünk, akkor ez egy kiváló alkalom, hogy meglepjük egy komplett szettel, vagy kisebb alkatrészekkel. Egy előző cikkben már leírtam, hogy hogyan kell forrasztani, és hogy honnan szoktam beszerezni az eszközöket, anyagokat. A cikkben jelölt webáruházban mindent megtalál, ami a tökéletes ajándékhoz kell.

solder-1038518_640.jpg

A kényelmes alvást segítő ajándék tökéletes lehet

Ha sokat szokott panaszkodni kedvese, vagy más családtagja a rossz alvás miatt, akkor itt a tökéletes alkalom, hogy segítsen ezen a problémán. Egy új alvómatrac kiváló ajándék lehet. Több féléből is választhat, az idei nagy sláger a kókuszmatrac, abból is a fűthető változat, mivel senki sem szeret belefeküdni a hideg ágyba. Egy régebbi cikkben a kókusz alvómatracokról volt már szó, olvassa el és tudjon meg róla többet, és ha megtetszett az ötlet, akkor vásároljon egyet és lepjen meg vele valakit.

Egy minőségi toner vagy tintapatron is nagy segítség lehet

Rengetegen szoktak otthon nyomtatni, és van, akinek mindig szüksége van újabb nyomtató patron vagy toner utánpótlásra. Szerencséjére arról is írtam már cikket, hogy miért érdemes utángyártott tinapatront és tonert használni, úgyhogy könnyen tud tájékozódni, ha a linkre kattint. Ha nem szeretne nagyon költekezni, akkor ajánlom az utángyártott tintapatront vagy tonert, mivel a minőségük ugyan olyan, mint az eredeti nyomtatókellékeknek, de áruk sokkal barátibb.

color-ink-384867_640.jpg

Szerszámok otthonra

Ha nem szeret senki sem forrasztani a családban, akkor is biztos van valaki, akinek szüksége van szerszámokra. Jól jöhetnek javításhoz, szereléshez és karbantartáshoz. Mindig lehet nekik találni helyet és időközönként biztosan szükség lesz rájuk, ha nem is használjuk minden nap, hobby szinten. Egy egész cikksorozat született már a különböző szerszámok használatáról, tippekről és egyéb érdekességekről. A cikkeket itt érheti el, és meg is találja az oldal alján a szerszámok beszerzésének legjobb helyét.

Otthoni szerszámaink biztonságos használata

drill-1295561_640.png

Előző bejegyzésünkben az utángyártott nyomtatókellékekről írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr9812065191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wulfie 2018.12.16. 21:10:32

Személy szerint én nagyon boldog lennék, ha valaki meglepne egy szuper matraccal. Talán az egyik legjobb ajándékok egyike lenne.Már a kényelmes ágyneműt megvettem, már csak egy normális ágy kellene vagy matrac www.ujsagomat.hu/momax/
süti beállítások módosítása