Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Ha egy kicsit többre vágynál: elektromos fűthető matracok

2016. június 10. -

Nem mindenki elégszik meg az alap funkcionalitással, sokan szeretnénk valami extrát, valami újat kipróbálni. A mai világban a fűthető matracok mellett, már a rámpánkat is fűthetjük, igaz, most nem erről lesz szó.

Miért pont a matrac lenne kivétel ezek alól? Bizony a matrac fogalma nem merül ki a hagyományos Bonell rugós termékeknél, az idő, a technológia és az ötletelés is halad szépen előre, egyre hatékonyabb, egyre jobb fejlesztésekkel és egyre hasznosabb(?) találmányokkal rukkolnak elő.gyerek-matracot-vasarol.jpg

Senki sem szereti a hideg ágyat

Amikor késő este fáradtan hazaérünk és nem vágyunk másra, mint, hogy végre egy jót aludhassunk, bizony elég kellemetlen egy hideg paplan alá befeküdni, kicsit fel is ébredünk tőle, nehezebben alszunk el.

Erre a problémára is többféle megoldás született már, de mind közül valószínűleg ez a legjobb: fűthető matrac!

Sok típus ráadásul további kényelmi funkciókkal is fel lett szerelve, mint például masszázs, vibrációs üzemmód. És mindez távirányítóval vezérelhető.

De nem csak ebbe az irányba lehet elmenni, ha komfortos matracot keresel

A hagyományos ágybetétek szerekezeti felépítése bizony nem minden típusnál volt olyam, hogy kellőképpen megtámassza a testünket alvás közben, vagy a gyártáshoz felhasznált alapanyagok sem olyan anyagok, amelyek nem irritálják a bőrünket. Fontos tudni, hogy már ezekre a problémákra is létezik megoldás.

Keményebb fekvőhelyre van szüksége? Használjon kókuszmatracot. Vagy próbáld ki a hideghab alapú matracok valamelyikét. Lehet, hogy kicsit drágábbak, mint egy szokványos matrac, de megérik a plusz pénzt. Kényelmes és egészséges. Akinek pedig tetszett a fűthető matrac is, az is bőven talál belőlük az interneten.

Előző bejegyzésünkben a LED mélysugárzókról írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr888797352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása