Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

A flottakövetés tulajdonságai, előnyei és céljai!

2019. július 09. -

flottakovetes.jpg

A flottakövetés egy olyan szolgáltatás, mely lehetővé teszi, hogy Ön egy eszközön egyszerűen nyomon követhesse a flottáját, és azok különböző tulajdonságait. A nyomkövetés GPS-el történik, így akár méter pontossággal is meghatározható, hogy merre is jár a kiválasztott, vagy figyelt jármű. Ez a szolgáltatás a 90-es évek körül alakult ki és azóta töretlen népszerűségnek örvend. Számos tulajdonsága van, illetve az ezzel foglakozó cégek többféle konstrukciót is kínálnak a leendő ügyfeleknek, hogy minél pontosabb, jobb és fontosabb adatokat kapjanak a járművekről.

Kinek ajánlott a flottakövetés?

A flottakövetést azoknak a cégeknek ajánlják, akik flottával rendelkeznek és fontosnak tartják, hogy mindig megbízható és pontos információkat kapjanak a gépjárművek helyzetéről. Ilyen cégek lehetnek futárcégek, speditőr cégek, taxi társaságok és még számos olyan vállalkozás, ahol több jármű van használatban.

Miért szoktak flottakövetést alkalmazni a cégek?

A flottakövetésnek számos oka, indoka lehet, de a legtöbbször biztonsági és információszerzési szándékkal alkalmazzák ezt a technológiát. Egy csomagszállító cégnél fontos, hogy mindig tudják az adott csomag helyzetét, valamint az üzemanyagszinttel is fontos, hogy tisztában legyenek. Költségkímélő megoldás miatt is szokták alkalmazni a flottakövetést.

Számos cég foglalkozik már flottakövetéssel, így nehéz lehet a választás, hogy mégis melyiktől kérjen árajánlatot. A Pettrack Kft. már hosszú évek óta foglalkozik flottakövetéssel és GPS nyomkövetéssel, megbízhatóak és kiváló árakkal operálnak. 

Előző bejegyzésünkben a Raspberry Pi 4-ről írtunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr8914933444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása