Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Miért használj dekorüveget?

2019. április 23. -

A különböző üvegekből készült lakberendezési tárgyak, térelválasztó és díszítő elemek ma még kevés lakásban találhatóak meg. De a kreatív szakemberek sok helyen használják az üveget. Ezért egyre több lakás lesz, ahol találkozhatunk valamilyen üvegből készült elemmel. Ez érthető, hiszen nincs egyetlen egy olyan épület, amelyben rosszul mutatna az üveg. A vállalkozásokról sem feledkezhetünk meg, Számos cég részesíti előnyben a kreatív lakberendezési tárgyakat például a dekorüveget.

dekoruveg.jpg

Miért válaszd te is a dekorüveget?

A dekorüveget az otthonod számos pontjára felszerelheted. Egyediséget hoz a lakásodban a konyhába, a fürdőszobába, vagy akár belterületi lépcsők oldalán is. Exkluzivitást visz az irodaházak recepcióira, az éttermekbe, a butikokba, vagy akár a masszázs szalonokba is. A XXI. században uralkodó modern stílust kölcsönöz minden helyiségnek.

Dekorüveg, egy termék, amely minden helyiséget különlegessé tesz. Hogyan?

A dekorüveg alapanyaga olyan üveg, amit mindenki ismer. Egyszerű, sima és átlátszó, színezhető, illetve egy speciális eljárással a homokfúvással mintázható. Ezért a dekorüvegen bármilyen ábra, vagy akár fényképek sőt még a festmények is fantasztikusan néznek ki.

Milyen legyen a dekorvüeg?

Csakis a te kreativitásodon múlik! Egyedül a te fantáziád szabhat határt a dekorüveg kialakításakor! Arra is van lehetőség, hogy a zuhanykabin oldalának, vagy a lépcsőkorlátnak, más és más stílusú dekorüveget szerelj fel.

Mire figyelj, ha kipróbálod a dekorüveget?

A dekorüveg falaknak, korlátoknak, paravánoknak nagyon sok praktikus előnye van. Könnyen tisztíthatóak, időtállóak, akár több évtizeden keresztül is használhatóak. Fokozzák a kiváló hangulatot is, hiszen az épületek belső tereibe is eljuttatják a napfényt.

Előző bejegyzésünkben a Skype újításáról írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr8914781374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása