Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

50 résztvevős videó chat? A Skype megoldotta!

2019. április 08. -

A mai nappal, vagyis 2019.04.08-án lépett ki a béta fázisból a Skype azon verziója, melyben már alkalmunk nyílik 49 másik részvevővel egyszerre videó chatelni. Ezt az újítást már március óta tesztelték, de csak most látták az időt elérkezettnek, hogy a teljes nagyérdeműnek is bemutassák. Ezzel az újítással egyértelműen a Skype lett a vezető videó chat alkalmazás, hacsak szimplán a résztvevők mennyiségét nézzük. Eddig a FaceTime „vezetett” 32 résztvevővel. A Skype ez előtt a verzió előtt 25 felhasználót engedett csak egy időben chatelni, de a béta tesztelők már március óta kipróbálhatták az újítást. A Microsoft termékének lépése nagy segítség lehet azon cégeknek, ahol nagyobb csoportoknak kell megbeszélniük a projekteket, valamint különböző tanfolyamoknak is kiváló megoldás lehet, mivel mindenki egyszerre tudja figyelemmel követni az oktatást, kérdezni, megbeszélni.

49358.jpg

Hogy még használhatóbb legyen az alkalmazás a Skype újragondolta a csoportos értesítéseket is, mivel a régi rendszer 50 embernél már nagyon hektikus lett volna. Régen minden résztvevő kapott egy hívást, amikor elkezdődött a hívás, most azonban csak egy rendszer értesítést kapnak és a felhasználó meghatározhatja, hogy pontosan melyik részvevő hívhatja fel. Azonban ha 25-nél kevesebb résztvevő van, akkor a hívásindító még mindig megcsörgethet mindenkit, melyet a régi rendszer szerint fog kezelni a Skype.

Forrás: https://www.theverge.com/2019/4/5/18297136/microsoft-50-person-group-video-chat-feature-skype-beta-available

Előző bejegyzésünkben az egyedi üveg zuhanykabinokról írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr7114749051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása