Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Izgalmas Energizer telefonok várhatóak a 2019-es MWC-n!

2019. február 04. -

Az Energizer telefonok abban a szegmensben próbálnak kitűnni készülékeikkel, ahol más mobiltelefon gyártók nem villognak annyira, ez pedig az akkumulátor idő. A legtöbb mai modern mobiltelefon esetében a legnagyobb probléma, hogy naponta kell tölteni a készüléket a hatalmas képernyő és erőtejes teljesítmény miatt. Régen bezzeg hetekre el lehetett vinni kirándulni töltő nélkül a Nokia 3310-est (igaz, annak nem is volt 6 colos kijelzője és 8 magos processzora). Olyan hírek láttak napvilágot, hogy az Energizer 18.000 mAh akkumulátorral szerelt mobiltelefonokat készít. Összehasonlítás képen a Samsung Galaxy S9 3.000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik.

energizer-logo.png

Mire készül még az Energizer?

A hírek szerint nem csak az akkumulátorok terén szeretnének újítani, hanem a kameráknál is. Ha igazak a hírek, akkor „pop-up” kamerákkal lesznek szerelve egyes mobilok, mely azt jelenti, hogy alapesetben a kamera el van dugva, és ha aktiváljuk, akkor kiugrik a telefon tetejéből a kis panel. Ezzel teljesen sima lesz a készülék hátulja, valamint a kamera lencséje és kisebb eséllyel fog sérülni, karcolódni.

Mennyi új telefont kapunk?

Valószínűleg 26 új modellt fognak bemutatni a 2019-es MWC-n, amit februárban tartanak. Kétség kívül ez az esemény az egyik legfontosabb a mobiltelefonok világában, itt mutatják be a legnagyobb és legizgalmasabb fejlesztéseket, új telefonokat. Az Energizer állítólag 4 új családdal készül, melyek neveik Power Max, Ultimate, Energy és Hardcase lesznek. Természetesen nem mindegyik telefon lesz felszerelve az újfajta kamerával és a 18.000 mAh-s akkumulátorral. Pontos hírek nincsenek, hogy az egyes modellek, milyen tulajdonságokkal fognak rendelkezni így érdemes megvárni a 2019-es MWC-t, hogy biztosat lehessen írni az Energizer új készülékeiről!

Reméljük, hogy nem fogunk csalódni az Energizer legújabb termékeiben és olyan mobilokat mutatnak be, melyek megbolygatják a mobil piacot!

Előző bejegyzésünkben a finn szaunákról írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr6314607214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása