Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Miért válaszd az utángyártott patronokat?

2018. február 26. -

A mai modern világban bizony még rengeteg helyen van szükség különféle papír alapú nyomtatványokra. Hivatalos iratok, munkahelyi dokumentumok, egyetemi dolgozatok, vagy néhány fénykép, egy-egy ételrecept, vagy egy saját készítésű naptár, hogy csak a legismertebbeket említsem. Az otthoni nyomtatás ma már pofonegyszerűen megoldható, ám érdemes jól utána járni, pontosan milyen nyomtatót vásárolsz. A minőségi és funkcionalitás beli különbségek mellett a bele való parton ára sem mindegy. Szerencsére ma már sok nyomtatóban használhatóak az utángyártott patronok is, így az eredetihez képest olcsóbban juthatsz hozzá ezekhez. Régebben már született egy hasonló cikk, ott az utángyártott tonerekről és tintapatronokról volt szó!

Mi is az az utángyártott patron?

nyomtato-toner.jpgAz utángyártott patronok abban különböznek az eredeti, úgynevezett OEM patronoktól, hogy ezeket nem a nyomtatót is gyártó cég készítette. Míg pl. egy Epson nyomtatóba az eredeti patront szintén az Epson készítette, addig az utángyártottat nem ők, hanem valami más cég készítette.

Miért válassz te is utángyártott patronokat az eredetiek helyett?

Biztos lehetsz abban, hogy semmilyen csalódás sem fog érni, ha az utángyártott patront választod, az utángyártott patronoknak ugyanis számos előnyös tulajdonsága van. Ha a nyomtatód típusának megfelelő terméket választod, akkor számíthatsz arra, hogy a nyomtatód hosszú időn keresztül tökéletesen fog működni vele, és egyetlen alkatrésze sem károsodik meg. Ezen kívül az eredeti és az utángyártott termékek méretei és a formái is azonosak, így ugyanúgy kicserélheted az utángyártott termékeket is.

Az eredeti és az utángyártott patronok között van még egy azonosság, ez pedig a nyomtatványok színeinek a minősége, mivel a legtöbb utángyártott patronról elmondható, hogy ugyan olyan jó minőségben lehet velük nyomtatni, mint az eredetivel.

Ha ilyen sok azonosság van az eredeti és az utángyártott patronok között, akkor miért válasszam mégis az utángyártott típust?

A válasz egyértelmű. Az árak indokolják ezt a választást. Az utángyártott patronok sokkal olcsóbbak az eredetiekhez képest, ami hosszú távon megtérül, és mindezért nem kell a jobb minőségről sem lemondani. Tekintse meg a Best-Toner utángyártott tintapatron és patron kínálatát és válasszon a hatalmas készletből!

Előző bejegyzésünkben egy holland kávéfőzőről írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr2513699628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása