Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Egy kiváló holland kávéfőző

2018. február 19. -

A kávé és a belőle készült egyéb italok és desszertek bizony nagyon népszerűek a világ számos országában. Európában szinte mindenhol rendszeresen fogyasztanak valamilyen kávé italt. Otthonunkban és szinte minden étteremben, bárban, cukrászdában várják valamilyen kávé különlegességgel a vendégeket. Ahhoz azonban, hogy mindig különlegesen finom kávéitalokat fogyaszthassunk, szükség van egy megfelelően működő kávéfőző gépre is (a teafőző készülékekkel egy korábbi cikkünkben foglalkoztunk, így amennyiben arra kíváncsi, kattintson át). Ahogyan a kávé italokat is számos országban fogyasztják, úgy egyre több országban gyártanak kávégépeket is. Ebben a bejegyzésünkben egy Hollandiában készült terméket, a profi line automata kávéfőzőt mutatjuk be.

Miért érdemes a profi line automata kávéfőzőt választani?

kave.jpg

Ez a kávéfőző gép megfelel a 21. század modern embere által támasztott minden követelménynek. Automata, egyetlen gombnyomással ki és bekapcsolható, így neked, vagy a munkatársadnak csupán a kávéitalok hozzávalóiról kell gondoskodnia. Persze ezt is nagyon könnyen megtehetitek, hiszen a holland gyártók gondoltak a praktikus kialakításra is, vagyis az egymástól jól elhatárolták a víz, a tej és a kávéhabtartályt, valamint a kávészemek és a kávébabok is egyszerűen a kávéfőzőbe rakhatod. Igen a profi line automata kávéfőzőbe a darálót is beépítették, ennek köszönhetően eltérő erősségű forró italokat is készíthetsz vele.

A kávéfőzőgépnek azért is nagy hasznát veheted, mert az összes népszerű forró kávéitalféleséget elkészítheted vele. Vagyis az itallapodra felteheted az espressot, a capuccinot, a lattet is. És ha a kedves vendéged plusz forró tejjel szeretné elfogyasztani a kedvenc fekete italát, akkor azt is felforralhatod neki.

Ha a profi line kávéfőző gépet választjátok, akkor a tisztítás kellemetlenségeiről is elfeledkezhettek, hiszen az automata működésnek köszönhetően ezt is egy gombnyomással megoldhatjátok.

Előző bejegyzésünkben a CES-ről írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr5513681580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása