Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Fotókidolgozás manapság

2017. március 21. -

Mennyi kellemes érzéssel tölt el, ha felidézzük a rokonainkkal, vagy az ismerőseinkkel egy- egy régi szép emléket. Legyen az egy utazás, egy családi ünnepség, vagy egy kártyaparti a klubban, vagy éppen a gyerek egyik iskolai szereplése. Persze a jó érzések fokozhatóak, az emlékeink igazán élethűvé válhatnak, ha van egy- egy jól sikerült fénykép is nálunk. Ebben tud segíteni a fotókidolgozás.

foto.jpg

Fotókidolgozás, Hogyan?

Ma már a digitális fényképeket akár önállóan az otthonodban is kidolgozhatod. Ehhez egy jól működő nyomtatóra és fotópapírra van szükség. Ha ez megvan, akkor a következő lépés a fénykép méreteinek a beállítása, majd a nyomtatás után a kép kivágása. De ha szeretnél kiváló minőségű fényképeket, akkor érdemes fotó kidolgozásra szakosodott céget keresned.

A fotókidolgozás ilyen esetekben is rendkívül egyszerűen zajlik. Egyetlen dolgod van csupán. Az elkészült fényképed, vagy a papírképed feltöltése és továbbítása. Szerencsére ez ma már kényelmesen megoldható, hiszen akár az otthonodban ülve is rengeteg képet tölthetsz fel a rendszerbe. Fontos azonban, hogy ennél a lépésnél minden részletre figyelj, igaz ugyan, hogy nagyon ritkán, de előfordulhat, hogy nem sikerül a képet teljes egészében betölteni. Valami miatt egy- egy részlet le is maradhat. Bizony ha ezt nem veszed észre, akkor a képnek azon a területén egy fehér színű folt marad. Ha átnézted a feltöltött képeket és rendben is találtad, akkor elküldheted. Persze fontos, hogy határozd meg a kép méreteit is. Ha ez megvan, akkor a laboratóriumban pedig elkészítik a fényképet.

A fotókidolgozás után

A fotókidolgozás után néhány napon belül átveheted a képeidet és foglalkozhatsz a rendezgetésükkel és hívhatod a barátaidat egy partira, ahol a fényképeket nézegetve beszélgethettek a régi szép időkről, sőt meg is tervezhetitek a későbbi közös programokat is.

Előző bejegyzésünkben a kompresszorokról írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr6712357283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása