Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

A Samsung márka megszületése

2022. március 31. -

Sokan nem is gondolnák, hogy a világ egyik legnagyobb elektronikai termékeket gyártó cége szárított hal és tésztaárusból nőtte ki magát. Napjainkban ki ne találkozott volna már Samsung okostelefonnal, monitorral, valamilyen háztartási készülékkel vagy nyomtatóval. A vállalatot 1938-ban alapította Lee Byung, az egészet helyi érdekeltségű élelmiszerbolt gyanánt tervezte. 40 fős alkalmazotti gárdával rendelkezett és a vásárlóknak szárított koreai halat, zöldségeket és kézzel gyúrt tésztákat kínáltak.

A Samsung kiváló márka.

Lee eltökélt és ambiciózus vállalkozóként került be a köztudatba, egyáltalán nem rettent meg, ha az élet nagy kihívások elé állította. Lehetősége adódott megépíteni egy gyapjú feldolgozó üzemet, éppen ezért nem is volt kérdés számára, hogy Daegu városában létrehozza Korea legnagyobb ilyen jellegű üzemét.

A cégnek nagyon jól alakultak a dolgai, ezért rövid idő elteltével a székhely áttelepült a fővárosba, Saulba. Az első három évtizedben tehát az élelmiszerekre és a textiliparra fektették a hangsúlyt. Kiváló stratégiának bizonyult a befektetések diverzifikálása, így a 60-as évek vége felé a vállalat elkezdett befektetni az elektronikus eszközökbe, később pedig a hajóépítésbe. Ezt követően a márka még nagyobb növekedésnek indult. Ekkorra már a kis szárított hal és tésztaárus vállaltból olyan cég jött létre, aminek a logóját hamar megismerték világszerte, még Korea határain kívül is.A vállalat értékét jelenleg 326 milliárd dollárra  becsülik, ami nem véletlen, hiszen világmárkáról van szó.

A Samsung a nyomtatásban is élvonalban van...

A Samsung technológia számos szegmensben bizonyított, nincs ez máshogy a nyomtatókellékek területén sem. Az utóbbi időben számos Samsung ML 1910 tonerek kerültek eladásra, amelyek kiváló minőségűek és gördülékeny működést biztosítanak. A felhasználók a nyomtatási minőséggel garantáltan elégedettek lesznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr8317793889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása