Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Az ISO 9001 szabvány bevezetésének fontossága!

2019. június 17. -

A mindennapi életünk folyamatosan változik. Rengeteg kötelezettségünk van, a rohanó világban számos területen kell helyt állnunk. Szerencsére van segítségünk, hiszen egyre több termék, illetve szolgáltatás teszi könnyebbé helyzetünket. Az ideális holmik kiválasztásakor nem feledkezhetünk meg a minőségről. Hogyan dönthetjük el, hogy tényleg jó-e az a dolog, amire szükségünk van? Amennyiben szeretne választ kapni erre a kérdésre olvassa tovább a bejegyzést, segítünk a színvonalas holmik azonosításában.

iso-9001.jpg

Hogyan találhatja meg legkönnyebben a legjobb dolgokat?

Érdemes az iso rövidítésre figyelnie, számos dokumentum tartalmazza. A szolgáltató központok gyakran teszik látható helyre a tanúsítványt, a gyártók a csomagoló anyagokon tüntetik fel a jelzést.

Miért érdemes cégvezetőként megszerezni az iso 9001-es tanúsítványt?

Az egységesített szabványokat első alkalommal 1947-ben állította össze egy független bizottság, majd ezeket az elveket folyamatosan korszerűsítették. Jelenleg a világ több, mint száz országában alkalmazzák az iso 9001-es minőségirányítási rendszert, ami kiváló piacszerzési lehetőséget jelenthet. Az iso – a korábban említett átláthatóság miatt jelentős mértékben hozzájárulhat a cég hatékony működéséhez, valamint a fenntartással összefüggő költségek csökkentéséhez. Végül meg kell említeni a rendszer ösztönző erejét. A folyamatosan megújuló minőség állandó fejlődésre motiválhatja az alkalmazottakat ezáltal növelheti az elégedettség érzésüket.

Hogyan kaphatja meg a cége ezt a dokumentumot?

A vállalkozása legkönnyebben az iso tanúsítványok akkreditációjára szakosodott cég közreműködésével szerezheti meg a nemzetközi szabvány követelményeinek megfelelő minősítést. Az ISO 9001 szabvány bevezetése miatt érdemes a Tomagroup Kft-hez fordulnia. Ez a cég ugyanis ismeri a minőségirányítási rendszer által biztosított összes lehetőséget és képes a vállalat sajátosságait a rendszerbe illeszteni, a minőség szempontja alapján értékelni. A munkatársak segítik az időközben bekövetkező változásokat nyomon követni, valamint közreműködnek az auditok lebonyolításában. Ezzel garantálják, hogy az ön cége által előállított termékek és szolgáltatások megfelelnek a szabványok által meghatározott szigorú előírásoknak.

Előző bejegyzésünkben az LG 49 hüvelykes monitoráról írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr4814898676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása