Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

49 hüvelykes monitor az LG-től!

2019. június 11. -

2019 május 07-én tartott sajtórendezvényén megerősítette az LG a hírt, hogy pár héten belül Magyarországon is megvásárolható lesz a 49WL95C modellszámú monitor. Sokan jelenleg is több monitort használnak a munkához, valamint a különböző szórakoztató tartalmak élvezéséhez. Az LG 49 hüvelykes monitorával azonban jó eséllyel nem kell majd több monitor. 32:9-es képaránnyal, valamint 124 centiméteres képátlóval rendelkezik a monitor, ami körülbelül 3 átlagos méretű monitort vált ki. Felbontás tekintetében sincsen szégyenkezni valója az LG-nek, mivel 5120x1440-es felbontást kapunk, mindezt a saját fejlesztésű IPS panellel (megjegyzés képpen egy átlagos monitor 1920x1080 felbontású). Átlagos képfrissítés (60 hertz), és kontrasztarány (1000:1) értékek mellett kis görbületet is kapott az eszköz, ami szükséges is, mivel a hatalmas képernyőt nem lehetne megfelelően használni, ha sík felületű lenne, így 3800 milliméteres sugarú kör ívére illeszkedik.

lg-49wl95c.jpg

Az LG nem titkoltan professzionális felhasználásra szánja a terméket, mivel körülbelül 400.000 forintba fog kerülni az eszköz, amit nem nagyon engedhetnek meg maguknak az átlagos felhasználók, vagy a gamerek. Valószínűleg június körül lehet majd megvásárolni a monitort Magyarországon, azonban ilyen árcédula mellett nem valószínű, hogy hatalmas tolongás lesz az LG boltjai előtt.

Előző bejegyzésünkben a Technogym gépekről volt szó!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr1414889210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása