Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Technogym fitness gépek és megoldások!

2019. június 06. -

A fitnesz gépek piacán számtalan professzionális terméket találni, azonban egyetlen világszínvonalú fitneszeszköz-gyártó készít csak olyan megoldásokat, amelyekben egyszerre testesül meg a kifinomult elegancia, az exkluzív minőség és a páratlan edzésélmény. Ez a gyártó pedig a Technogym, amely új dimenzióba helyezi a mozgás, és az egészséges élet támogatását.

technogym.jpg

A cég nem pusztán prémium fitnesz gépeket forgalmaz, hanem teljes körű szolgáltatást: tudást és eszköztárat biztosít ahhoz, hogy elérje a fizikai és a mentális jóllétet. A Technogym magyarországi forgalmazója az Okosmozgás.hu, ahol olyan fitnesz tippeket, trükköket, cikkeket és profi eszközöket mutatnak, amelyek mind otthon, mind a fitnesztermekben, mind a vállalatokban és a hotelekben, lakóparkokban is elérhetőek.

A Technogym minden részletre ügyel és térmegoldásokban gondolkoznak. Olyan koncepciót kínálnak, amely tökéletesen ötvözi az egészséges életmódot, a designt, a termékeleganciát és a belsőépítészetet. Így olyan tereket tudnak létrehozni, amelyek semmihez sem fogható edzésélményhez járulnak hozzá.

Legyen szó otthoni eszközökről, fitnesztermek berendezéséről, vállalati wellness programok kialakításáról, vagy szállodák, lakóparkok felszereléséről, a rendelkezésre álló tér-lehetőségekhez minden esetben igazodnak.

A legtöbb terméket többszörösen díjnyertes designerek tervezték, hogy még motiváltabbak legyenek a felhasználók. Az innovatív funkciók pedig hozzásegítik ahhoz, hogy akár egyetlen felhőalapú rendszerbe integrálódjanak a Technogym gépek, eszközök, ahol a különböző sporttevékenységek során elért eredmények rögzíthetőek.

Lendüljön mozgásba és érje a tökéletes fizikai egészség, és a mentális jóllét állapotát: koncentráljon saját wellness életstílusa kialakítására, melyhez a Technogym prémium fitneszeszközeitől folyamatos visszajelzést, az Okosmozgas.hu csapatától pedig teljes támogatást kap a megfelelő fitneszgépek kiválasztásától kezdve, az üzembe helyezésen, és csomagolóanyag elszállításon át egészen a mindennapi használatig bezárólag.

Előző bejegyzésünkben a Dropbox újításiról írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr2814881232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása