Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Legjobb VPN 2019-ben?

2019. március 11. -

A VPN-ekről (Virtual Private Network), vagyis virtuális magánhálózatokól egyre többet hallani, mióta kirobbant a Snowden ügy. Az embereket már jobban érdekli, hogy a személyes adataikat ne láthassa, lophassa el akárki. A VPN-ek már a botrány előtt is léteztek, de messze nem kaptak akkora figyelmet, mint mostanában. Egy VPN lényege, hogy biztonságos és titkosított kapcsolatot létesít egy külső szerver és a felhasználó eszköze között (pc, laptop, telefon). Listánkban megmutatunk Önnek kettő VPN szolgáltatót, akik megbízhatóak, megfizethetőek és olyan titkosítást alkalmaznak, melyek mellett igen kicsi az esélye, hogy a féltett, titkos adatai rossz kezekbe kerülnek. Listánk azért íródott, mert a piacon rengeteg VPN szolgáltatás elérhető és az avatatlan felhasználók egyszerűen nem tudják, hogy mégis melyik megbízható, melyik nem. A listában szereplő programok már bizonyítottak, így nem lehet velük mellélőni.

ExpressVPN

434349-expressvpn-android-top.jpg

Véleményünk szerint a legjobb VPN az ExpressVPN. A vállalat AES 256 bites titkosítást használ, amit az amerikai jegybank is alkalmaz. Az alkalmazás felhasználó felülete rendkívül letisztult, csak ki kell választanunk, hogy melyik országból szeretnénk böngészni (legalábbis, hogy más ezt lássa) és csak meg kell nyomnunk a gombot a képernyő közepén. A program megbízható, nem dobálja a kapcsolatot. A listában szereplő programok közül, az ExpressVPN használata mellett volt a legalacsonyabb a ping, mivel több, mint 3000 szerverük található 94 országban. A program természetesen nem ingyenes, de ne ijedjen meg senki, mivel véleményünk szerint megfizethető. Ha nem éves előfizetést választunk, akkor havonta 12.95 dollárt kell kiadnunk érte, de ha egy egész évre vásároljuk, akkor 8.32 dollárt kell csak kiadnunk. Ha nem lennénk megelégedve az alkalmazással, akkor a fizetés után 30 napon belül visszakérhetjük a pénzünket.

NORDVPN

nordvpn-default.png

A NORDVPN a másik legjobb VPN szolgáltatás, mely elérhető a piacon. Minden megvan benne, amire egy áltagos felhasználnak szüksége lehet. AES 256 bites titkosítás, egyszerű felhasználói felület, több, mint 5400 szerver 62 országban (Magyarországon ebből 13 található) és ráadásul olcsóbb is, mint az EXPRESSVPN. Többféle konstrukcióból is választhatunk, de ha a három évest választjuk, akkor havonta csupán csak 3 dollárt kell fizetnünk (összesen tehát 107 dollár). Ha havi szolgáltatást választunk, akkor pedig 11.95$ kell fizetnünk. Nagy előnye még, hogy 6 eszközt lehet csatlakoztatni egy előfizetéssel, így az egész család adatait megfelelően titkosíthatjuk.

Reméljük tudtunk segíteni és most már megfelelően tudja titkosítani adatait!

A cikkhez felhasznált bejegyzés: https://www.theverge.com/2019/3/8/18224088/best-vpn-security-protection-virtual-private-network-expressvpn-nordvpn-tunnelbear

Előző bejegyzésünkben a gyerek íróasztalokról írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr4214681868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása