Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Az MTD OPTIMA LN 165 H fűnyíró traktor!

2018. december 21. -

Ahhoz, hogy ápolt és gyönyörű környezetben tudjunk élni, sportolni, kikapcsolódni nagyon sok mindent kell tenni. Gondozni kell a gyepet, parkokat, sportpályákat is. Ebben segítenek nekünk a fűnyíró traktorok.

Mire érdemes figyelni az ideális fűnyíró traktor kiválasztásakor?

Magyarországon beszerezhetőek a több évtizede világhírű fűnyíró traktorok például az Mtd, a McCulloch, valamint a Snapper, ezért nem is olyan könnyű eldönteni azt, hogy számunkra melyik is a legjobb. De van segítség, ebben a bejegyzésben az MTD OPTIMA LN 165 H típusú fűnyíró traktorokról olvashat.

Milyen területeken ajánlott az MTD OPTIMA LN 165 H típusú fűnyíró traktor használata?

Ezt a gyártmányt a nagy méretű területek parkok, sportpályák, játszóterek ápolására tervezték. Az egyenletes sík gyepfelület mellett lehetővé teszi a változatosan kialakított kertekkel is díszített parkok egyszerű, kényelmes és gyors gondozását. Az MTD OPTIMA LN 165 H-fűnyíró traktor könnyen manőverezhető.

funyiro-traktor.jpg

Az MTD OPTIMA LN 165 H fűnyíró traktor több funkciós, ezért a gyep vágása mellett tökéletesen használható, gyep telepítésekor, trágyázáskor. De a fagyos, hideg téli hónapokban a hótúrás és a csúszás mentesítés is tökéletesen megoldható ezzel a géppel.

Az MTD OPTIMA LN 165 H fűnyíró traktor másik nagy előnye az egyszerű karbantarthatóság. A fűnyíró traktorok hosszú távú használatához csupán rendszeres tisztításra, valamint az olaj és néhány alkatrész ellenőrzésére és cseréjére van szükség.

Kitől érdemes megvenni az MTD OPTIMA LN 165 H fűnyíró traktort?

Mivel ez a fűnyíró traktor nagy méretű, pedálos és bonyolult az összeszerelése, ezért érdemes olyan parterttől megvásárolni, aki házhoz szállítja, beüzemeli és egy kisebb területen bemutatja a fűnyíró traktor használatát is. Ezen kívül megmutatja az egyes karbantartási feladatokat is.

Előző bejegyzésünkben a belföldi szállítmányozásról írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr1714504896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása