Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Minőségi gyümölcspréseket a konyhába!

2018. október 09. -

A szervezetünk egészséges működését nagyban meghatározza, hogy mit fogyasztunk a mindennapokban. Életünkben rendkívül fontos szerepet kap a táplálkozás. Törekednünk kell a megfelelő mennyiségű és minőségű étel elfogyasztására, de nem feledkezhetünk meg a folyadékról sem. Friss zöldségekre és gyümölcsökre szükségünk van, hiszen vitaminokban rendkívül gazdagok. Ahhoz, hogy minden nap egészséges, vitamindús és tápláló zöldségekkel, gyümölcsökkel tudjuk felturbózni immunrendszerünket, érdemes beszereznünk néhány elektromos konyhafelszerelést, például egy minőségi, specifikációkban gazdag elektromos gyümölcsprést.

A gyümölcsprések sokkal jobbnak bizonyulnak a gyümölcscentrifugáknál!

Gyümölcsprés, vagy hagyományos gyümölcscentrifuga?

A tápanyagérték változik a két szerkezet által elkészített nedű között, ezt kellene mérlegelni vásárlás előtt. A gépek fordulatszáma gondoskodik elsősorban arról, hogy minél több vitamin maradjon a kipréselt folyadékban, ugyanis a hidegen sajtoló gyümölcsprések jóval alacsonyabb fordulatszámon, körülbelül 40-80 fordulat/perc idő alatt, minimális hőmérsékleten dolgoznak. A fantasztikus gyümölcsös ízeken kívül megfigyelhető, hogy nem habzanak, és a jótékony enzimek maradéktalanul megmaradnak. A magas fordulatszámmal működő centrifugák pedig hamar felmelegítik a tápanyagokat, és azok hamar elpusztulnak.

Felejtsd el a tisztítással járó bonyodalmakat!

Igen, ez így igaz! Napjainkban már a legmodernebb, függőlegesen elrendezett készülékekben megtalálható az innovatív öntisztító funkció, ami nem jelent mást, mint a tartályok vízzel való feltöltését, az eszköz pedig ezáltal megtisztítja önmagát. Vannak modellek, amelyek külön tisztító kefével lettek felszerelve a hozzájuk tartozó állványokkal együttvéve, amelyek a tökéletes szárításban jelentenek segítséget. 

Technológiai újítások a modern gyümölcsprésekben...

A széles szájnyílásnak köszönhetően nem kell többé feldarabolni a zöldségeket, gyümölcsöket, hiszen egyben is gond nélkül beleférnek majd, így időt és energiát is megspórolhatunk.

Vízkőmentesítő funkció gondoskodik a szűrők, alkatrészek állapotáról, de a legtöbbje egy mozdulattal darabjaira szétszedhető, az egyes részek pedig mosogatógépbe is betehetőek.

Cseppzáró gondoskodik arról, hogy a berendezés még véletlenül se csepegjen, ezáltal garantált a konyhapult tisztasága.

Előző bejegyzésünkben az infrapanelek pozitív tulajdonságairól írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr5214291011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása