Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Casio karórák

2018. január 15. -

Az idő rendkívül fontos szerepet kapott az életünkben. A pontosság erény, mindig is az volt, de a mai rohanó világban egyre inkább felértékelődött az idő szerepe (ahogy a mondás is tartja az idő pénz). Bizony folyamatosan teljesítenünk kell. Ahhoz, hogy mindig pontosak legyünk szükségünk lehet valamilyen időmérő vagy épp mutató eszközre, például egy órára. Számos cég ajánl különböző termékeket, melyek közül most a világhírű japán óragyártó, a Casio termékeivel foglalkozunk.

casio_g-shock_gs-1300b-1ajf_01.jpg

Igen a Casio!

A világhírű japán cég a Casio, 1946-óta működik. Családi vállalkozásként indult és a cigaretta szipkaként működő gyűrűket gyártottak, majd később bővítették a termékkínálatot és számoló gépeket, hangszereket, kamerákat is elkezdtek gyártani, sőt a világ első vállalkozásaként gyártottak tintasugaras nyomtatókat, illetve fejlesztették ki az LCD technológiát. A hírnevüket azonban a karóráknak köszönhetik, amelyek mindegyike világszínvonalú minőséget képvisel és a folyamatosan fejlődő cég karakteres újításait is megjeleníti. Ezen kívül természetesen fantasztikus a megjelenésük is.

Hogyan váltak ennyire egyedivé a Casio karórák?

A Casio karórák tudtak elsőként különböző időzónák szerint mutatni az időt, jelezték a hőmérsékletet, sőt van olyan típusuk is, amelyik gps-szel is fel van szerelve. De az állandó újítások mellett megőrizték a minőség állandóságát is. Ezen kívül lenyűgöző megjelenése is van minden terméknek. Exkluzivitás, luxus, egyedi ékszerekhez hasonló gyönyörűség minden Casio karóra sajátossága. Vagyis a Casio tökéletes választás.

Melyik a legnépszerűbb Casio karóra termék?

A Casio számos szériát fejlesztett ki, ezért minden stílust kedvelő megtalálhatja a számára legjobban megfelelő Casio karórát. Ott van például a G-Shock, a Body- G és az Oceanus. Neked csak azt kell eldöntened, hogy melyik stílust kedveled, hol is szeretnéd viselni és milyen extrákat szeretnél a karórádba, és már rendelheted is meg az új Casio karórádat.

Előző bejegyzésünkben egy érdekes böngészőről írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr8813576867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása