Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Összehajtható telefon a Samsungtól

2017. december 14. -

Ma már nehezen tudjuk elképzelni a mindennapjainkat a megszokott elektromos cuccaink nélkül, főleg az okostelefonok nélkül. És ahogy haladunk előre az időben, egyre újabb és újabb technológiák jönnek telefonjainkhoz. A legújabb ötlet az összehajtható telefon, amiről úgy tűnik, hogy 2018-ban elsőként a Samsung fog piacra dobni egy ilyen készüléket, a Galaxy X-et. Egy ideje már meglengették a közönség előtt, de hivatalos bejelentés még nem történt, most is csak annyit lehet tudni, hogy 2018-ban fog jönni, és igyekszik megelőzni a konkurenciát, elsősorban az LG-t és természetesen az Apple-t.

okostelefon.jpg

Mit is jelent az összehajthatóság?

Ahogy a neve is mutatja a telefont be lehet majd hajtani a papírhoz hasonlóan 1.0R hajlítással, a kijelző pedig előreláthatólag hajtható műanyag lesz.

Mire ez a sietség?

Mint már írtuk a Samsung szeretné megelőzni a konkurenciát ezen a téren, és igyekszik világelső lenni az ilyen telefonok kiadásában. Az LG ugyan bejelentette, hogy már ők is dolgoznak egy telefonon, ez egyelőre azonban 2.5R hajlítással van csak ellátva, az 1.0R-t 2019-ben tervezik piacra dobni. Sokan úgy gondolják, hogy nem az a lényeg, ki jön ki vele elsőre, hanem hogy ki ad ki olyan összehajtható telefont, ami jól is van összerakva és értelme is van az összehajthatóságnak. Nyilván a Samsung nem így gondolja, azonban hogy mi lesz a vége, az majd kiderül jövőre.

Előző bejegyzésünkben a Samsung lézernyomtatókról írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr4513500029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása