Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Egy igazi, modern mosógép!

2017. november 14. -

A tisztaság és a higiénia alapvető követelménye a mindennapjainknak. Rengeteg tisztító segít a ruháink kitakarításában, de ma már minden háztartásban rendszeresen használnak valamilyen mosógépet is. Azonban a mai modern világban nagyon sok olyan szempont van, amelyet érdemes figyelembe venned, akkor amikor mosógépet választasz.

mosogep.jpg

Ma már mindenkinek gondolnia kell a környezet védelemére, hiszen rendívül súlyos veszélyek fenyegetnek, ezen kívül számos dolgot meg is kell tenni ennek érdekében. Gondolj csak a szelektív hulladék gyűjtésre. Emellett azonban fontos szerep jut a víz hatékony felhasználásának is, aminek komoly szerepe van a mosógép használatkor is. Szerencsére ma már van olyan mosógép gyártó, aki figyelembe veszi ezt a környezetvédelmi szempontot is. Egyik ilyen mosógép a Hotpoint Ariston Wmsf 622 Slim, mellyel nem kell attól félnünk, hogy elárasztja a lakást vízzel, és szivattyúzhatjuk ki az egészet.

Mi minden jellemzi még ezt a mosógépet?

Hotpoint Ariston Wmsf 622 Slim, amellett, hogy környezetbarát elven működik, rendkívül energia takarékos, az A++ kategóriába sorolható, sőt rendelkezik az Ecotech minősítéssel is. Ezen kívül igazán praktikus a kialakítása is, hiszen a Hotpoint Ariston Wmsf 622 Slim egy nagyon kis méretű mosógép, amelyet akár a kis méretű lakásokban is több helyre is elhelyezhetsz. Jól mutat a konyhában az asztalod alatt, de elfér a fürdőszoba egyik sarkában is. De a mosógép kicsi mérete nem akadályozza meg azt, hogy egy alkalommal nagy mennyiségű ruhát tisztíts ki, ugyanis akár 6 kg textilt is beletehetsz egyszerre.

Ezt a mosógépet bizony számos betegség kialakulásának megelőzésére és a már meglévő betegségek tüneteinek az enyhítésére is használhatod. A speciális baba program ugyanis lehetőé teszi azt, hogy a mosószerek teljes mértékben feloldódjanak és így megakadályozza, hogy a ruhában maradjanak. Az antiallergén programmal pedig a mindenhol láthatatlanul megbúvó polleneket és poratkákat is eltávolíthatod.

Előző bejegyzésünkben a Meanwell LED tápegységekről írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr313271727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása