Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Melyik mikrót válasszam?

2017. június 14. -

Gondold csak végig mennyi mindennel is foglalkozol amikor ételeket és italokat készítesz. Eszedbe juthat a hozzávalók, előkészítése, tisztítása, hámozása, aprítása szeletelése, sütése, főzése, párolása, hűtése és tárolása. És ez még nem minden. Szóval ahhoz, hogy tényleg minden feladattal megfelelően tudj haladni, szükség van számos elektromos konyhafelszerelésre is. Nagyon nagy hasznát veheted a mikrohullámú sütőnek is.

mikrohullamu_suto.jpg

Mire figyelj, ha mikrohullámú sütőt választasz?

A mikrohullámú sütő a közepes méretű konyhafelszerelések közé tartozik, amit jól látható helyen, vagy a pulton, vagy a hűtő tetején fogsz tárolni, vagyis könnyen észrevehető, ezért fontos, hogy olyan terméket válassz, amelyik passzol a konyhád falainak és a többi bútorodnak a színéhez is.

Mielőtt mikrohullámú sütőt választasz, döntsd el azt is, hogy mi mindenre szeretnéd használni. A néhány évtizede kifejlesztett alapkészülékek is kiválóan használhatóak különböző típusú ételek és italok felmelegítésére, no és a fagyasztott élelmiszerek kiolvasztására is. Ma már azonban újabb funkciókkal egészítették ki a mikrohullámú sütőket. Vannak olyan termékek, amelyekkel grillezhetsz, de a legújabb fejlesztésű mikrohullámú sütőkben a légkeveréses programnak köszönhetően, akár párolt ételeket is elkészíthetsz.

A mikrohullámú sütő vásárlásakor nem szabad megfeledkezned a teljesítményről sem. Az alap készülékek teljesítménye 700- 1000w között van míg a grill és légkeveréses típusú sütők 1000-1600W-osak. Persze a mikrohullámú sütők teljesítménye szabályozható. Az egyszerűbb típusú termékeknél még egy nagyobb méretű gombbal állíthatod be a megfelelő teljesítményt. Míg az újabb kiadású sütőknek már digitális kijelzője is van és érintőgombos. A gyorsindító és az automatikus kikapcsoló gomb pedig könnyebbé teszi a használatot is.

Előző bejegyzésünkben a szennyvízszivattyúkról írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr312594187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása