Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Hajszárító a családnak

2017. május 16. -

Most, hogy tavasz van és a hajunk folyamatosan ki van téve a levegő hatásainak, bizony gyakrabban kell megmosni azt. A por ugyanis gyorsabban bele kerülhet. Így van ezzel mindenki, az óvodás kis gyerektől, a kamaszokon keresztül, a rendszeresen munkába járókon át az idős nagyszülőkig. Vagyis a család minden tagjának gyakrabban kell hajat mosnia és szárítania is. Ehhez pedig szükség van egy jó hajszárítóra is. De melyik az a gép, amelyik a család minden tagja számára megfelelő? Erre a kérdésre adunk választ ebben a bejegyzésünkben.

hajszarito.jpg

Milyen az átlagos magyar család?

A rövid hajú apuka, a félhosszú hajú anyuka, a hosszú hajú kislány és az apukája frizuráját követő kisfiú. Ez az átlag, de a haj típusa nagyon különböző, lehet, hogy a gyerekeknek vékony szálú és egyenes haja van, míg a felnőtteknek hullámos esetleg göndör. Egy valami azonban biztos, mindenki szeret szép frizurát készíteni magának. Szóval ezért olyan nehéz megtalálni az ideális hajszárítót.

Mi az amire mindenképpen figyelj, ha hajszárítót vásárolsz?

Fontos szerepe van a súlynak. érdemes kisebb súlyú hajszárítót választanod, akkor, ha van a családodban valaki, akinek félhosszú, vagy hosszú haja van. Ekkor számíts arra, hogy bizony sokáig kell a feje felett tartani a hajszárítót és a nehéz készülék tartása bizony kimerítő. Ha a gyermeked kiskamasz és már önállóan szárítja a haját, akkor sem érdemes nagy méretű hajszárítót vásárolnod, hiszen könnyen kieshet a kezéből.

A hajszárító választásánál másik fontos tényező a teljesítmény. Fontos, hogy szabályozható legyen a készüléketek teljesítménye. A rövid hajú három éves kisfiadnak és derékig érő hajú kislányodnak nem száríthatod ugyanazon a fokozaton a haját. Válassz olyan hajszárítót, amellyel alacsonyabb hő fokon, kellemesen meleg levegőt kifújva, gyorsan és kíméletesen megszáríthatod a fiad haját, Magasabb hőfokozatba állítva pedig a lányod hosszú haját teheted gyorsan szebbé.

Figyelj oda az árra is, a drágább nem mindig jobb, érdemes nagyobb akciók, mondjuk Black friday idején beszerezni, amivel sokat meg lehet spórolni.

Végül pedig gondolj a frizura készítésére is. Hiszen ma már nem csak a családi és iskolai rendezvényeken, hanem a mindennapokban is fontos, hogy mindig rendezett és szép frizurája legyen mindenkinek. Ezért válassz olyan hajszárítót, amelyhez kiegészítők is csatlakoztathatóak. Ha frizura készítésről van szó, akkor nagy hasznát veheted a szűkítő fejnek. Ezzel ugyanis egy meghatározott területre fújhatod a meleg levegőt. A másik kiegészítő ami segít neked a hajformázásban, az a diffúzor. Ezzel felemelheted a hajtincseidet a fejbőrödről és elkerülheted a lapos hajat. Végül pedig meg kell említeni mg a hideg levegő funkció gombot, hiszen a hideg levegővel stabil tartást adhatsz a hajadnak.

Előző bejegyzésünkben a szünetmentes tápokról volt szó!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr612509559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása