Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Black Friday

2016. november 25. -

Számos olyan kütyü van, melyeket megengedhetünk magunknak, ha kifogunk egy-két jó akciót. Black Friday napján óriási akár 90%-os kedvezményekkel és más meglepetésekkel készül megannyi áruház. Sőt ilyenkor még az ingyenes házhozszállítással is kecsegtetik a vásárlókat! Több helyen az akciók mellett még egyéb sorsolásokkal és különböző szerencsejátékokkal is csalogatják a nagyközönséget. Legyél Te az egyik szerencsés nyertes, aki visszanyeri vásárlása teljes összegét! Nincs még meg a gyerek karácsonyi ajándéka? Szeretnéd meglepni szeretteidet valamilyen műszaki cikkel? Esetleg a párod kedvenc parfűmét vennéd meg kedvezményesen. Vagy csak saját magadnak szeretnél örömöt okozni egy új telefonnal vagy táblagéppel. Szerezd be az ajándékokat kedvezményesen már most Mikulásra és Karácsonyra akár az egész család részére!

black_friday.jpg

Mi is az a Black Friday?

A Black Friday vagy magyarul Fekete Péntek kifejezés az Egyesül Államokból azon belül is Philadelphiából indult még 1966-ban. A hálaadást követő pénteki napot nevezték el így, amikor a hatalmas autós és gyalogos forgalm miatt rengeteg volt a baleset és hatalmas volt a forgalmi dugó. Később a Black Friday fogalma átalakult, már nem a hálaadást követő nagy forgalom jelzőjeként, hanem a kereskedők kezdték el használni akik az üzletekbe betérő vásárlókat hatalmas kedvezményekkel várták.

Mára a Fekete Péntek egybeforrt a karácsonyi bevásárlás hivatalos kezdetévé. Ilyenkor sok üzlet akár 24 órás nyitvatartással és óriási kedvezményekkel várja a temérdek vásárlót. 2016-ban a Black Friday november 18-án és november 25-én lesz megtartva.

Hol vásároljak black friday alkalmával?

Szinte nincs olyan webáruház aki erre a napra ne hirdetne akciót, viszont ha nem tudsz eligazodni a tömérdek lehetőség között, akkor felkeresheted a BlackFriday.hu weboldalt, ahol összegyűjtötték számodra a legkedvezményesebb és legnépszerűbb ajánlatokat.

Előző bejegyzésünkben a villanypásztorokról írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr9211995742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása