Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Milyen esetekben célszerű a villanypásztor alkalmazása?

2015. június 22. -

A villanypásztor védelmet biztosít a bekerített részen lévő állatok, növények számára, de az elkerített területen kívül tartózkodóknak is biztonságot nyújt.

villanypasztor.jpg

A szinte mindenki számára ismert villanypásztort általában legelő állatok körül találjuk az állatok helyben tartása érdekében. Ez a megoldás a nem kívánatos látogatók ellen is védelmet nyújt.

A haszonállatok megóvásának ez a módja kíméletes az ember és az állat számára egyaránt. (A villanypásztorok e fajtájának „áramütését” kisebb csípésnek érzi az ember.) Ez a megoldás a mobilitást is biztosítja, a megfelelő legeltetés így könnyen megoldható a karámok változó területen történő telepítésével.

A villanypásztor, illetve az elektromos kerítés kézenfekvő megoldás például mezőgazdasági kultúrák, szőlő- vagy haszonnövény ültetvények megóvása érdekében. Ez saját háziállataink távol tartásában is segítséget nyújt, valamint a lopáskárokat is csökkentheti. Természetkímélő, kis energiaigényű védelem az elzárt területen belül és kívül egyaránt. Új erdőtelepítések védelméért például vadkár ellen ugyanúgy hatékony egy megfelelő villanypásztor, mint a meglévő vadaskertek kiegészítő védelmeként alkalmazott változata. Az elektromos feszültséget napelemről tölthető akkumulátorok, illetve 220 V-os 50 Hz-es hálózati feszültség biztosítja attól függően, hogy milyen céllal kerül telepítésre a villanypásztor.

A Vinex bt. nemcsak villanypásztorokat és kiegészítőiket forgalmazza, egyéb szolgáltatásaival is az Ön rendelkezésére áll. Ezek között megtalálhatóak többek között a villanypásztorok áttelepítése, bontása, a javítások elvégzése is. Természetesen a munkatársak tanácsadással, valamint új termékek bemutatásával is segítenek Önnek a legjobb eszközök beszerzésében. Céljainak megfelelő villanypásztorát, valamint kiegészítőit két szaküzletben, Szombathelyen és Zalaegerszegen személyesen is megvásárolhatja, illetve amennyiben a megrendelés kényelmét választja beszerzéseihez, a webáruház is rendelkezésére áll.

Előző bejegyzésünkben a napelem rendszerekről írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr177565138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása