Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Miért olyan népszerű a led világítás?

2015. március 05. -

led_vilagitas.jpg

A led világítás egyre népszerűbb, hiszen az egyes fényforrások minden helyiségben, valamint külterületen is használhatóak, emellett dekorációs célokra is kiválóan alkalmasak mivel a legkülönbözőbb színeket bocsátják ki. További előnyük az, hogy a méretazonosságnak köszönhetően tökéletesen tudják helyettesíteni a hagyományos égőket, így, bármikor, gyorsan, kényelmesen, önállóan, külön költségek nélkül egyszerűen kicserélhetőek a halogén izzók.

Miért éri meg lecserélni hagyományos izzóinkat?

A led világítástechnikai eszközök az üzemelésük során rendkívül kevés energiát fogyasztanak, emellett egyáltalán nem vibrálnak, ütésállóak és nem is melegszenek fel valamint az áruk is kedvező így egyre több vásárló számára érhető el. A led világítással láthatóvá tehetőek a nehezen megközelíthető területek a bútorok belső része valamint a csempék, padló és az egyes tárgyak keretei is.

Előző bejegyzésünkben a napelem rendszerek környezetvédelmi termékdíjáról esett szó!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr537243521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása