Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Milyen teafőző készüléket válasszunk?

2017. október 11. -

A tea a nagyon kedvelt italok közé tartozik. Azt is mondhatjuk, hogy mindenhol találkozhatunk vele. Az otthonunkban, a munkahelyünkön, szinte minden étteremben sőt az aluljárókban lévő ital automatákban is. A teát minden korosztály, a kisgyermektől az idősekig mindenki nagyon szereti. Számos típusa van. Fekete tea, zöld tea, fehér tea, gyümölcs tea, a rengeteg jótékony élettani hatásokat kiváltó gyógytea, hogy csak néhányat említsünk. A tea ízesítése legalább ennyire változatos. Fogyaszthatjuk önmagában, mézzel, cukorral vagy bármilyen más édesítőszerrel, a citromról nem is beszélve, de számos kultúrában elterjedt a fűszeres tea fogyasztása is. A teázáshoz hozzá tartoznak a gyönyörű csészék is. Persze a teafőzésre is rengeteg különböző módszer van, de mindenképpen szükségünk van egy teafőző készülékre is. Legyen szó kotyogós teafőzőről, melyet valamilyen gáztűzhelyen, vagy indukciós főzőlapon főzünk, vagy teafőző gépről, sok lehetőség közül választhatunk.

tea.jpg

Kiváló választás lehet a Cloer 5549 típusú teafőző készülék!

Ezzel a teafőzővel 8 adag forró italt készíthetsz egy időben, így kiválóan használhatod otthon, reggelenként a családi étkezésekkor, de az irodákban a munkatársak számára is ideális lehet. Azért is érdemes ezt a teafőzőt megvásárolnod, mert rendkívül elegáns a megjelenése. Gyönyörű, ezüst színű és fényes árnyalatú ezen kívül pedig ovális alkatú és hoz egy kis eleganciát, abba a helyiségbe, ahova elhelyezik. A cloer 5549 teafőző további előnye az, hogy rengeteg különböző fajta teát tudunk elkészíteni benne. Ezen a teafőzőn ugyanis te állíthatod be a filter áztatási idejét is.

Persze a Cloer 5549 teafőzőnek számos praktikus előnye is van. Teljesen automata módon működik, neked csak a filtert és a vizet kell hozzáadnod. A kész teát egy műanyagfüllel felszerelt üvegkannából töltheted ki. Ha pedig a kannát visszaállítod a teafőzőbe, akkor néhány órán keresztül melegen tartja az italodat is. Ezen kívül egy-két egyszerű mozdulattal könnyen és gyorsan szétszedheted és rövid idő alatt el is mosogathatod.

Előző bejegyzésünkben a tintasugaras, valamint lézernyomtatókról írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr2112954373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása