Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Gamescom 2017

2017. szeptember 04. -

Először is mi az a Gamescom?

gamescom.jpg

A Gamescom egy 2009 óta évente megrendezett videojáték vásár és egyben bemutató Németországban, ami rengeteg játékfejlesztőnek kínál lehetőséget játékaik bemutatására, új bejelentésekre, valamint már bejelentett címek kipróbálására. Jelen cikkemben az idei (2017-es) Gamescomról kívánok egy kis összefoglalót bemutatni (Aki az idén megrendezett CES-re kíváncsi, erre parancsoljon).

Age of Empires: Definitive Edition, 2. és 3. rész újra kiadása, valamint Age of Empires 4 bejelentés

Bizony, a Microsoft nem volt szégyenlős, és lerántotta a leplet a sokak által kedvelt Age of empires széria új, immáron 4. részéről, valamint bejelentették, hogy az első rész újrafeldolgozása után (mely 2017. október 19-én várható) a 2. és a 3. részből is készítenek egy felújított változatot. Egyenlőre ezeket a címeket Windows store-ra jelentették be, de talán még van rá remény, hogy egyéb helyeket (Steam) is megjelenik.

Final Fantasy XV Windows Edition és pocket edition

A Square Enix legújabb FF játéka megérett egy PC-s kiadásra, mely amellett, hogy 4k-s textúrákkal és csiszoltabb grafikával jelenik meg, tartalmazni fogja az eddig megjelent kiegészítőket is. Valamint bejelentették a Final Fantasy XV Pocket Edition-t, mely egy mobil játék lesz az FF XV univerzuma alapján.

Anno 1800 bejelentés

A stratégia kedvelőknek egy újabb jó hír, az Anno 1800-at bejelentette az Ubisoft, mely az ipari forradalomban fog játszódni. Megjelenést valamikor a tervek szerint 2018. december körülre tervezik.

Blizzard háztáj

A Blizzard sem tétlenkedett, több neves Youtubert, Overwatch, valamint Heroes of the Storm játékost is meghívtak 1-1 meccs erejéig, valamint több érdekességgel is szolgáltak. Az Overwatchnál Mei kapott egy háttértörténetes videót, Heroes of the Storm terén pedig bejelentették a rajongók által régóta várt Warcraft karaktert, Kel’thuzad-ot, valamint hozzá illő, menő skineket Jainához, Sonyahoz és Zagarához. WoW terén pedig a Legion 7.3-as frissítését szellőztették meg.

PlayerUnknown's Battlegrounds

Sokaknak nem kell valószínűleg bemutatni ezt a remek kis multis lövöldét, mely még mindig Early Access cím, de már most több millióan játszanak vele. Ehhez is érkezett bejelentés, miszerint jönnek a magas épületeket is tartalmazó pályák, valamint a sivatagos pályák is.

Assassin's Creed Origins

Egy új gameplay trailer érkezett az Assassin's Creed Origins-hez is, melyből kiderül, hogy Egyiptom trónjáért Kleopátra, az ifjú XIII. Ptolemaiosz, illetve egy titokzatos szervezet is küzdeni fog, valamit Julius Caesar, és az ő római katonái is igyekeznek majd megnehezíteni az életünket.

Ace Combat 7

A repülős játékok szerelmeseinek jó hír lehet az Ace Combat 7 bejelentése. A játék egy könnyen játszható, de realisztikus repülő szimulátornak ígérkezik.

Need for Speed Payback

A legújabb Need for Speed részről is jött egy brutálisan szép látvánnyal rendelkező trailert, reméljük, hogy maga a játék végre tényleg jó is lesz, nem csak szép.

Dragon Ball FighterZ

A legújabb Dragon Ball játékhoz is folyamatosan érkeznek az újabb és újabb hírek, most épp az Androidokat mutatták be, akik csatlakozni fognak a már bejelentett harcosok sorába.

Egyéb bejelentések, trailerek:

  • Megérkezett a Shenmue III első trailere
  • 45 percnyi Star Citizen videó, melyből megtudtuk: jó lesz ez
  • Egy kis Biomutant gameplay
  • Gwent egyjátékos kampány bejelentés és bemutató
  • Monster Hunter World 14 perces gameplay trainer
  • Gran Turismo Sport gyönyörű trailere
  • Star Wars Battlefront 2 űrhajós csata játékmenet videó
  • 11 perc a Dishonored: Death of the Outsider új hősével
  • Kipróbálható volt a Wolfenstein II: The New Colossus, mely ígéretesnek ígérkezik
  • a Super Mario Odyssey tarolt, több díjat is hazavihettek

 Előző bejegyzésünkben a konyhafelszerelésekről írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr8212802494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása