Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Miért építsek ki még a kocsinak is fűtést?

2015. augusztus 25. -

A hűvös és hideg napokon különböző beépített rendszerekkel kell gondoskodnunk a kellemes hőmérsékletről. A saját közérzetünk mellett gondolnunk kell az elektronikai felszerelésekre és a gépjárművekre is, ezért az ingatlanok egyes helyiségei mellett sok esetben a külterület fűtését is meg kell oldani.

Több lehetőség is adott ehhez, használhatóak hőlégbefúvók, infra hősugárzók de kiépíthető a rámpafűtés is. Ezt a módszert elsősorban a garázsok előtti területen, illetve az épületeken kívül található lépcsőkön, valamint a teraszokon alkalmazzák ugyan úgy, mint a ledes kivilágítást. Elsődleges célja a különböző balesetek kialakulásának a megelőzése. A rámpafűtés ugyanis megakadályozza azt, hogy a területen jég képződjön, ezzel elkerülhető a csúszás veszély. Azonban a fűtőrendszerrel borított területről is el kell távolítani a havat.

Előző bejegyzésünkben a LED panelekről írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr507733534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása