Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Milyen tuti dolgot ajándékozzunk szeretteinknek?

2022. augusztus 01. -

A szürke és rohanó hétköznapok alól szeretünk néha egy kicsit kiszakadni és elmenni valamilyen különleges helyre kikapcsolódni. Az efféle kiruccanások feltöltik az embert és újult erővel veselkedhetünk neki ismét a munkának, miután visszatértünk. Napjainkban az egyik legkedveltebb kikapcsolódási forma a wellnessezés, ami nem véletlen, hiszen a különféle wellness szolgáltatások segítenek a feltöltődésben és teljes mértékben relaxálnak. Wellness napokat akár ajándékba is adhatunk, a legtöbben meglehetősen örülnek is egy ilyen meglepetésnek és szívesen látogatnak el valamilyen hotelbe.

 A gőnek számos jótékony hatása van.

Milyen szolgáltatásokat nyújt egy remek wellness szálloda?

A jó wellness szállodákban többféle szolgáltatást is igénybe vehetnek a vendégek, az ár jellemzően tartalmazza a nagyrészüket. Általában rendelkezésre áll 2-3 vagy akár 4 medence is, amelyekből az egyik minden bizonnyal pezsgőfürdő. Számos hotelben kültéri medence is helyet kap, aminek a környezetében napágyak biztosítják a gondtalan pihenést. Napozó ágyak a beltéri medencék körül is elhelyezésre kerülnek, de még az is elképzelhető, hogy van külön napozóterasz a szálloda területén.

A wellness hotelekben különféle szaunákban is eltölthetjük az időt, rendszerint van infra- és finn szauna is. A szaunák az egészségünket is támogatják és kiválóan méregtelenítenek. Aromaterápiás jelleggel is telepíthetnek helyiségeket, de a sószoba sem hiányozhat a wellness részlegről. Ami még a legtöbb wellness hotelben fellelhető, az a tepidárium, illetve a gőzkabin.

Miért jók a gőzkabinok?

A gőzkabinok emlékeztetnek a török fürdők fantasztikus hangulatára és segítenek ellazítani minden egyes porcikánkat. A gőz teljes mértékben stresszoldó hatású, ráadásul még a vérkeringést is felpezsdíti. A gőzkabin alkalmazása abból a szempontból is javasolt, hogy regenerálódjon az izomzatunk és bőrünk feszesebbé váljon. A gőzkabint tehát nem érdemes kihagyni, ha wellnessezünk, számos helyen légzőszervi megbetegedések tüneteinek az enyhítésére is javasolják a rendszeres használatát.

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr4617895477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása