Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Mit kell tudni az elektromos parfüm adagolókról?

2020. december 03. -

A különféle illatok hatással vannak a hangulatunkra, negatívan és pozitívan egyaránt befolyásolhatnak bennünket. Ha belépünk egy helyiségbe, rögtön érezzük, hogy jó illat van-e vagy inkább kellemetlen szagok terjengenek. Vannak szagok, amelyeket már nem igazán lehet megváltoztatni, mert mélyen beivódtak a bútorokba, ilyenkor egy alapos takarítás sem segíthet, viszont az elektromos illatosítók, parfüm adagolók nagy segítséget jelenthetnek. Minőségi darabot célszerű választani, ugyanis csak így érhető el hosszan tartó végeredmény.

Az elektromos parfüm adagolók kis helyen is elférnek.

Hogyan működnek a parfüm adagolók?

Az automatikus parfüm és illat adagolók, ahogy a nevükben is benne van, automatikusan az illatot. Működésük akkumulátor vagy újratölthető akkumulátor segítségével történik. Rengeteg illattal fel lehet tölteni, például választhatunk citrusosat, levendulásat, valami extravagánsabbat, de sorolhatnánk a végtelenségig. 

Az elektromos illatadagoló óriási előnye, hogy nem kell félóránként rohangálnunk az illatosító spray-el, valamint az adagolók érzékelik, hogy mekkora mennyiség az ideális a helyiséghez mérten. Az autóba is ideálisabb egy ilyen elektromos parfüm adagolót helyezni. Stílusukat tekintve a egymástól eltérőek lehetnek, a különleges tervezésűek kiváló megjelenést biztosítanak a szobában és maximálisan feldobják otthonunkat. 

A hengeres parfüm adagoló gond nélkül újratölthető és a szórófej tökéletesen adagolja az illatkompozíciókat. Meglehetősen praktikus, hiszen kis helyen is elfér, így mindig kéznél lehet. A kezelése egyszerű, nehezen sérül meg. A parfüm tégelyét az adagoló alján található lyukhoz kell csatlakoztatni, de előtte távolítsuk el az üvegen lévő szórófejet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr3016317026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása