Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Egy biztonsági kamera felvételének rögzítése merevlemezre!

2020. szeptember 10. -

A biztonsági kamera rendszer által megteremthetjük a tökéletes biztonságot magunk és szeretteink körül, legyen szó akár otthonunkról, vagy vállalkozásunkról. Célszerű minőségi és megbízható márkát választani, hogy minden történés rögzítésre kerüljön, a felvételek élesek és jól kivehetőek legyenek, illetve a rendszer ellenálljon a szélsőséges időjárási viszonyoknak. Az IP kamerák lényegesen jobbnak bizonyulnak az analóggal szemben, a képminőség tekintetében is. Részletgazdag, tű éles felvételek rögzítésére képesek, még az éjszaka folyamán is, valamint stabil működést eredményeznek. Tudásban és kivitelben különböző IP kamerák szerezhetőek be, a terület is meghatározza, hogy milyen típusú lesz a legalkalmasabb.

Az IP kamera rendszerek megbízhatóak.

Mi kell még az IP kamera rendszerekhez?

Merevlemez is szükséges hozzájuk, hiszen a videofelvételeket valahogyan tárolnunk kell. Van, amelyiknek az olvasási sebessége a jobb, de van, amelyik az írási sebességre összpontosít. A mentéskor fontos, hogy minimalizálják a hibákat. A rendszernek olyan tárhelyre van szüksége, ami egyszerre akár több kameráról is képes fogadni a felvételeket és a műveletet jó minőségben vigye véghez, valamint hiba se történjen a mentés során. A használat jelentős része adatírás, adatolvasás nem sűrűn történik, ebből következtethetünk arra, hogy az adatírási sebességük lényegesen gyorsabb. A Western Digital merevlemez kiváló, rengeteg felhasználó dicséri, ezért célszerű ilyen típusút beszerezni.

Ilyen kamerákkal számtalan helyen találkozhatunk, alkalmasak raktárak, irodaházak, vendéglátó egységek, telephelyek, építkezések, benzinkutak és társasházak megfigyelésére egyaránt. Kültérre, beltérre is felszerelhetőek és nem csak funkciókban gazdagok, hanem megjelenésükben is mutatósak.

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr9916196510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása