Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Mi az a GPS nyomkövetés?

2019. január 23. -

Frissítés dátuma: 

A GPS nyomkövetés egy kiváló és biztonságos megoldás, mellyel bármikor megtudja tekinteni, hogy a jeladóval felszerelt járműve, szerette, vagy értéktrágya milyen pozícióban tartózkodik, vagyis hol van éppen. Pillanatok alatt ellenőrizni tudja telefonján, hogy hol is jár például a kamionja, vagy teherautója, ezen felül pedig még számos funkciót ellenőrizhet, de ezek természetesen a szolgáltatótól függenek. Ismerje meg jobban a GPS nyomkövetés fajtáit, valamint, hogy milyen szolgáltatások érhetőek el egy átlagos nyomkövetéssel foglalkozó cégnél.

gps-nyomkovetes.png

Flottakövetés

Az egyik leggyakrabban igényelt szolgáltatás a flottakövetés, amivel nyomon tudja követni a kamionjait, teherautóit. Sokan csak a flottakövetést szolgáltatják, azonban léteznek olyan cégek, ahol olyan kiegészítéseket is lehet igényelni, mint a menetsebesség, üzemanyag felhasználás, üzemidő mérése, számon tartása. Ezeket az adatokat, valamint a menetlevelet is lehet tölteni, így bármikor Önnél lehetnek a szükséges információk.

Személykövetés

A második leggyakrabban igényelt szolgáltatás a személykövetés. A legtöbbször ez a szolgáltatás kimerül annyiban, hogy az érintett személy kap egy nyomkövetőt, mellyel baj esetén rendkívül egyszerűen jelezni is tud. Ezután Ön bármikor megtekintheti a telefonján az illető pontos tartózkodási helyét.

Kisállat követés és lopásgátlás

Gyakori szolgáltatás szokott még lenni a kisállat követés, valamint a lopásgátlás. A kisállat követés ugyan azon a technológián alapul, mint a személykövetés. A kisállata nyakörvére kell csatlakoztatnia a nyomkövetőt, és ha eltűnne, akkor pillanatokon belül méterre pontosan meg tudja határozni majd, hogy hol tartózkodik. A lopásgátlás már egy összetettebb szolgáltatás, mely több részből áll. Figyelhető, hogy kinyitották-e a járművet, kiiktatták-e a riasztót, valamint elindították-e a motor. Természetesen ebben az esetben is fel lesz szerelve járműve, így ha illetéktelenek kezébe kerülne, akkor pontos helyinformációkat adhat a rendőrségnek.

Ezek lettek volna a leggyakoribb szolgáltatások, melyek egy GPS nyomkövetéssel foglalkozó cégnél általában elérhetőek. Tekintse meg a Pettrack.eu weboldalát, és olvasson többet a GPS nyomkövetésről, valamint kérje ajánlatukat és védje megfelelően gépjárműveit, szeretteit, valamint kisállatait.

Előző bejegyzésünkben az Nvidia RTX 2060-ról írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr5814584054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása