Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Mit érdemes tudni a led profilokról?

2015. június 08. -

A led profilok alapanyag alumínium. Ezt az ezüstös színű, mesterségesen előállítható anyagot számos területen szívesen használják, mert ha levegővel érintkezik, akkor a felszínén kialakul egy olyan réteg, amely védelmet jelent az oxidációtól.

led.jpg

A led profilok elsődleges feladata is az, hogy megfelelő védelmet biztosítsanak a bennük elhelyezett világítástechnikai eszközöknek. Rugalmas illetve kemény szalagokat rögzítenek beléjük, így ezek a fényforrások kültéren és beltéren is használhatóvá válnak. A led profilok további előnye az, hogy szinte mindenhova felszerelhetőek, így a sarkok, szekrények, lépcsők is megvilágíthatóvá válnak, de kiválóan alkalmazhatóak dekorációs célokra is, ezért gyakran láthatóak különböző szórakozó helyeken, pubokban valamint egyre több játszótéren is.

Előző bejegyzésünkben a használt laptop vásárlásról írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr267526828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása