Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Kézi és asztali körfűrészek igazi barkácsolóknak!

2015. május 19. -

A körfűrészek a faanyagok vágásának, bútor- vagy épületasztalos munkák kivitelezésének nélkülözhetetlen szerszámai. A barkácsolók, hobbi-asztalosok számára is fontos alapgép a műhelyben.

korfuresz.jpg

Egyenesen vágni ugyan más fűrészekkel is lehet, ám a pontos leszabási munkákhoz a körfűrészgép felel meg leginkább. A gépi szerszámok között hagyományosnak mondható körfűrészgépek általában hosszanti-, kereszt- és ferdevágások végzésére a legalkalmasabbak. Sokoldalúan felhasználható eszközök, profik és alkotni vágyó barkácsoló emberek számára egyaránt.

A fejlesztések során a körfűrészgépek egyre könnyebben használhatókká váltak. Ergonómiai szempontok figyelembe vételével alakították ki a markolatukat és tervezték meg a burkolatukat, kedvezőbb lett a súlypontjuk is. Ezek a fejlesztések valamint a hatékony porelszívás biztosítása lehetővé tették a körfűrészgépek balesetmentes és kényelmes használatát. A korszerű gépek egyre népszerűbbekké váltak, használatukkal az anyag megmunkálása hatékonyabbá vált akár az ipari gyártást, akár az otthon készített használati tárgyakat vesszük figyelembe.

Hol érdemes körfűrészt beszerezni?

 

Előnyös és kényelmes böngészni az interneten, minőségi kézi és asztali körfűrészek kiemelkedő választékban találhatóak. Internetes rendeléssel megvásárolhatja és gyorsan, akár 48 órán belül át is veheti kiválasztott körfűrészgépét. Természetesen a mintaboltok, üzletek is rendelkezésére állnak, ahol személyesen választhat asztali és kézi körfűrészek között. Az igények változóak, a kínálat is ennek megfelelő. Kézi körfűrész (1200 W, 160 mm) illetve a lézeres asztali körfűrészgép (1800 W) között, mely dönthető és forgatható is, több típusból választhat elképzeléseinek megfelelően.

Előző bejegyzésünkben a párásítók előnyeiről írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr117473344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása