Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Zseblámpa vásárlás okosan

2018. január 30. -

A világítás meghatározó szerepet kap az életünkben. Gondolj csak bele, hogy egy- egy hosszú téli estén mégis milyen sokféle fényforrást használsz. Ha az utcára figyelsz, akkor láthatod a lámpaoszlopokat és a közlekedés jelző lámpákat. Ha a lakásodra gondolsz, akkor pedig lehet, hogy nem is tudod hirtelen felsorolni az egyes lápatestek típusait. Ott van a fürdőszoba, vagy a konyha ahol számos egyedi funkciónak megfelelő fényforrás van. De nem csak az épületekben vagy az utcán van szükségünk lámpákra, hanem fontos az is, hogy mindig magunknál tarthassunk egy lámpát. Erre a célra találták ki a zseblámpákat.

zseblampa.jpg

Miért vegyél te is zseblámpát?

A zseblámpa könnyű, kicsi, kényelmes és ha magadnál hordod, akkor biztos, hogy sötétben is minden ügyes bajos élethelyzetet gyorsan és precízen meg tudsz oldani.

Mire figyelj, ha zseblámpát vásárolsz?

Először is gondolj a zseblámpa alapanyagára. Fontos, hogy olyan terméket válassz, amelyik por, csepp, és ütésálló. Az apró porszemek mindenhol jelen vannak és a modern kialakítású zseblámpákat könnyen megkárosíthatják. Az eső cseppek pedig megakadályozhatják azt is, hogy a lámpát akkor használd, amikor éppen szükséged van rá. Az ütésállóság azért is fontos, mert akármennyire figyelmes vagy, veled is történhet egy baleset, vagy akár véletlenül is elejtheted a zseblámpádat és ilyenkor egy átlagos lámpatest azonnal el is törhet.

A zseblámpa vásárlásnál másik nagyon fontos szempont a kibocsátott fény erőssége és minősége is. Ma már különböző teljesítményű termékek közül válogathatsz és a legmodernebb led-es zseblámpákat is megvásárolhatod.

Végül ha zseblámpát vásárolsz, akkor jusson eszedbe a használhatóság ideje is. Mindenképpen ellenőrizd le az üzemidő hosszát, és válassz usb-vel tölthető típusú terméket.

Előző bejegyzésünkben a nyomtatott áramkörökről írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr6313616976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása