Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Készüljünk fel időben a 2017-es klímaszezonra

2017. február 27. -

Az előrejelzések szerint ebben az évben sem fogunk fázni nyáron, sőt, kifejezetten melegnek ígérkezik. A melegedésben szerepet játszik az egész bolygót érintő klímaváltozás, amely folyamatosan emelkedő átlaghőmérsékletet jelent, amely várhatóan nem fordul a visszájára a következő években.

2017-es klímaszezon

A melegre még a kánikula előtt érdemes felkészülni, hogy a legjobb döntéseket lehessen meghozni, az elvárásoknak és a körülményeknek legjobban megfelelő kültéri és beltéri egységeket kerüljön beszerelésre.

Korábbi cikkünkben már írtunk róla, hogy milyen ismertetőjegyei vannak egy jó klímaszerelő cégnek illetve szakembernek és milyen jelek árulkodhatnak arról, hogy valami mégsem úgy lett megvalósítva, ahogy az a nagy könyvben meg van írva.

Azok számára pedig akik már rendelkeznek légkondicionálóval nem szabad elfelejteni, hogy a telepítéssel még nem ért véget az otthoni klímakészülékekre fordítandó energia, a hosszú élettartamuk megőrzése érdekében a karbantartásról és a tisztításról is gondoskodni kell! Ha elhagyjuk ezeket a folyamatokat, akkor nem csak a légkondi, de a saját egészségünket is kockáztatjuk, hiszen a berendezésekben számos kórokozó megbújhat, az újraindításkor pedig a légkörbe, majd az emberi szervezetbe kerülnek.

Mindenképpen érdemes szakembert hívni a műveletek elvégzéséhez. Akik a karbantartást maguk szeretnék elvégezni – bár nem javasoljuk – nem árt ha tartanak otthon néhányat ezekből a szerszámokból.

Előző bejegyzésünkben az infrapanelekről írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr8512297457
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása