Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Készüljünk már nyáron a télre - elektromos fűtés ötlet

2018. július 25. -

Miért jó fűtési megoldás az infrapanel?

Az infrapanellel való fűtés kiváló választás bármilyen háztartás részére, hiszen bárhol alkalmazható. A panelek egyáltalán nem foglalnak el sok helyet, elegendő egy minimális kialakítás hozzájuk. Akár a mennyezetre is felszerelhetőek, ebben az esetben észre se lehet venni őket. Az infrafűtést rövid időn belül, alacsony anyagi ráfordítással ki lehet alakítani úgy, hogy semmilyen építési és bontási munkálatokra ne legyen szükség. Az előnyök közé sorolhatjuk azt a tényt is, hogy egy váratlan költözés alkalmával akár magunkkal is vihetjük a paneleket.

elektoromos-otlet.jpg

Mindenképp érdemes számításba venni ezt a fantasztikus fűtési megoldást, és elgondolkodni rajta, főleg ha épp egy felújítás, vagy építkezés küszöbén állunk. A nyári munkálatok alatt törekedni kell a tökéletes hőszigetelésre, a nyílászárók minőségére, mivel ebben az esetben kis teljesítmény is elegendő lesz a működéshez.

Weboldal tipp: hogyan működik az infrapanel, telepítsen infrapanelt!

Az infrapanel előnyei nyáron

Kültéren is alkalmazhatjuk a rendszert, lehet például teraszokon, télikertekben, medencék mellett, piacokon, éttermekhez kapcsolódó kerti részeken. Nyáron is sokszor nagy hasznát lehet venni az infrapaneleknek, hiszen egy hűvösebb estén, szabadtéri kávézóban ücsörögve, vagy egy kiülős baráti beszélgetésen kellemes érzetet nyújtanak, így nem fogja elrontani a hangulatot egy viharos szél, eső, hidegebb levegő sem, ami által fázni kezdünk és mihamarabb asztalt szeretnénk bontani.

Előző bejegyzésünkben a biztonsági kamera rendszerekről írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr1614134213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása