Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Lehet, hogy a feltekerhető kijelzős mobil lesz a következő innováció a mobil piacon?

2018. március 26. -

A Samsung, illetve a többi gyártó még az összehajtható telefonokon dolgozik, az Apple is most jelentette be, hogy várhatóan 2020-ban jönnek ki az összecsukhatós telefonjaik, a Samsung már lehet, hogy a következő nagy dobáson, a feltekerhető kijelzőjű okostelefonokon dolgozik.

Mit is takar ez a feltekerhetőség?

feltekereto_mobil.jpg

Lényegében egy olyan telefon, amit lehet normál telefon méretben is használni, illetve széthajtható egy háromszor nagyobb méretre, amin jól lehet például filmet nézni, játszani vagy egyéb tevékenységet végezni, majd ismét össze lehet tekerni a hordozhatóság és kompaktság érdekében. A hajlékony kijelző ma már egy megoldott technológia, a legújabb Galaxy termékekben már ilyen kijelző található, ám maguk a készülékek még nem hajlíthatóak az egyéb alkatrészek rugalmatlansága miatt.

Ez persze nem jelenti azt, hogy lesz is a dologból valami, meglátjuk, a Samsungnak sikerül-e kisütni valamit az ötletből. Addig is érjük be az összehajtható telefonokkal, amikre még szintén várni kell.

Előző bejegyzésünkben a hordozható nyomtatókról írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr1913781114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása