Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Mi jellemzi a vízteres kandalló betéteket?

2017. szeptember 25. -

Magyarországon hónapokon keresztül muszáj fűteni, ehhez számos lehetőség közül válogathatunk. Használhatjuk a legmodernebb elektromos fűtőrendszereket, infrapaneleket, a gázzal üzemelő fűtőtesteket, vagy maradhatunk a hagyományos tüzelőanyagokkal működő fűtőtesteknél is. Egyik ilyen a kandalló.

kandalló

Miért válaszd te is a kandallót?

A kandallónak igazi varázsa van. A legcsodálatosabb hangulatot teremti meg az otthonodban. Hiszen gyönyörű a kivitelezésük, és az üvegajtóval felszerelt termékekben pedig mindig láthatod a gyönyörű piros színű tűzet, a minden pillanatban változóan lobogó lángokat is. És persze a kandallók tökéletesen felmelegítik a levegőt is.

Mit kell tudni a kandallókról?

A kandallók egyik legfontosabb alkotó eleme a kandalló betét. Két fő típusa különböztethető meg, az egyik a légfűtéses, a másik pedig a vízteres.

Nézzük akkor a vízteres kandalló betéteket!

A vízteres kandallóknak számos típusa van, ezért elmondhatjuk, hogy szinte minden házba beépíthetőek. A kiválasztáskor először is, a kémény nagyságát, illetve vastagságát kell figyelembe venned.

Ezen kívül a vízteres kandalló betét kiválasztása előtt döntsd el azt is, hogy milyen tüzelőanyagot fogsz használni. Jó ha tudod, ugyanis, hogy minden egyes terméket meghatározott típusú tüzelő anyag használatára terveztek.

A vízteres kandalló betétek gyártásakor fontos szerepet kapott az alapanyag. Ezért ezeket a tűztereket olyan alapanyagokból készítik el, amelyek hosszú távon garantálják a magas hatásfokot. Tehát neked a lehető legkevesebb tüzelő anyagot kell megvásárolnod a kellemes, meleg levegő biztosításához.

Ezeknek a fűtőtesteknek van még egy nagy előnyük, ez pedig a design. Számos gyönyörű színű vízteres kandalló közül válogathatsz, így a legkülönbözőbb stílusú és mintájú padlóburkolóhoz illő terméket is könnyedén megtalálhatod.

Előző bejegyzésünkben a Facebookról írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr2012894554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása