Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Néhány fontos információ az indukciós főzőlapokról

2017. szeptember 19. -

A főzés bizony a mindennapok része. Szinte mindenki naponta több alkalommal készít valamit. Lehet, hogy csupán egy kis forró vízre van szüksége valamilyen instant ital elkészítéséhez, de sokan vagyunk akik nagy örömet jelent a sütés főzés, viszont a rohanó világban bizony nagyon ritkán marad időnk arra, hogy ennek a hobbinknak éljünk, legtöbbször csak arra van időnk, hogy a mikróban melegítünk valamit. De szerencsére már erre a helyzetre is van megoldás, hiszen csak egy indukciós főzőlapra van szükségünk.

induktionskochplatte.jpg

Melyek az indukciós főzőlapok fő jellemzői?

Az indukciós főzőlapok kis méretűek, egyszerű a kialakításuk, mégis szépek és tökéletesen beilleszkednek a modern háztartások konyháiba. Használhatóak önállóan, vagy akár a gáztűzhely mellett is. A kialakításuk alapján beszerelhető és szabadon használható indukciós főzőlapok is vannak. Így akár a hétvégi házadba is magaddal viheted a főzőlapot is.

Praktikus előnyök?

Az indukciós főzőlapok legnagyobb előnye a gyorsaság. Ezekkel a termékekkel ugyanis a lehető legrövidebb idő alatt felmelegítheted az alapanyagokat. Néhány gombnyomással egyértelműen meghatározhatod a kívánt hőmérsékletet, így nem csak időt, hanem energiát is megtakaríthatsz. A legmodernebb készülékeken akár a főzés idejét is beállíthatod. Az indukciós főzőlapok használsz a takarításra sem lesz gondod, hiszen egy mozdulattal néhány másodperc alatt letörölgetheted. Ezen kívül már vásárolhatsz olyan indukciós főzőlapot is, amelyik gyerekzárral és edényfelismerővel is fel van szerelve.

Szeretném kipróbálni az indukciós főzőlapot. Melyiket válasszam?

A STEBA HK típusú termék kifejezetten a kísérletező kedvű szakácsoknak ajánlják. Erre az üveglapos főzőlapra ugyanis bármilyen edényt rátehetsz. A 10 eltérő teljesítményfokozat lehetővé teszi azt, hogy bármilyen ételt megfőzz. A percek alatt elkészülő rántotta mellett a hosszabb ideig főzhető ragukat is megfőzheted rajta. Természetesen hordozható is, így magaddal viheted a nyaralásra is.

Előző bejegyzésünkben a színes napelemekről írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr9412878192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása