Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Elektromos radiátor otthonra

2017. március 28. -

Hazánkban az időjárás miatt körülbelül fél évig naponta kell fűteni. Ezen kívül bizony nyáron is van néhány olyan kritikusan hűvös nap, amikor a kisgyerekes családokban gondoskodni kell a meleg levegőről, ezért is fontos az, hogy alaposan átgondoljuk, hogy milyen fűtőrendszert és melyik fűtőtestet válasszuk. Szerencsére Magyarországon számos lehetőség közül válogathatunk. Fűthetünk fával, gázzal, de választhatjuk az elektromos fűtőrendszereket is. Kipróbálhatjuk az elektromos radiátort is a télre való felkészülés gyanánt.

elektromos_radiator.jpg

Miért éppen az elektromos radiátor?

Az elektromos radiátor bármelyik helyiségben használható. Formatervezett és rendkívül elegáns a megjelenése, ezért tökéletesen mutat akár egyedi kialakítású luxus kategóriába tartozó bútorokkal berendezett irodákban is. De használható otthon is hiszen a legújabb designok szerint készült bútorok és a mindennapokban használt háztartási gépek között is észrevétlenül mutat. Ha a konyhába, vagy a fürdőszobába akarod felszerelni, akkor egyetlen dologra kell figyelned, arra, hogy megfelelő távolságra helyezd a vízcsaptól.

Az elektromos radiátor további előnye az, hogy kiegészítő fűtőrendszerként is működik, vagyis nem kell az egész lakásban használnod, hanem egy- egy helyiséget is fűthetsz vele. Elsősorban a babaszobába ajánljuk. Nyáron bizony akár több napig is eltarthat a 15-18 fok közötti hűvös, gyermekeknek bizony kellemetlen és sokat ártó hőmérséklet is. Az elektromos radiátor pedig megoldja ezt a kellemetlen helyzetet is, hiszen a bekapcsolás után azonnal kibocsájtja a meleg levegőt. És mivel több fokozatba állítható, ezért a elkerülheted a szoba túlfűtését is és takarékoskodhatsz a kiadásokkal is.

Ne feledkezzünk meg a fűtőtestek használatáról sem. Az elektromos radiátorok akár több évtizeden keresztül működnek úgy, hogy karbantartási munkák végrehajtására is alig van szükség.

Előző bejegyzésünkben az okos otthonokról írtunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr7212383877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása