Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Szalamander a konyhába

2016. szeptember 19. -

Ha nincs szükségünk már dagasztógépre, akkor lehet, hogy csak egy szalamander sütő hiányzik a konyhánkból! Gasztronómiát szokták más szóval konyhaművészetnek is nevezni. A számos jellegzetes ízű, és színű hozzávaló, a kreatív tálalás és az ételek elkészítéséhez használt konyhafelszerelések például a kombi párolók, grill és szalamander sütők miatt is lett méltó erre az elnevezésre.

sa936.jpg

Miért vegyen Ön is szalamander sütőt a konyhájába?

A szalamander sütővel nagyon sokféle étel készíthető el, ezért nagy hasznát veheti függetlenül attól, hogy milyen vendéglátó ipari helyiséget szeretne nyitni. A látvány pékségekben, cukrászdákban, gyümölcsöket grillezhet, vagy éppen melegszendvicseket is készíthet, a gyorséttermekben akár pizzát süthet, az elegáns vendéglőkben pedig halakat és egyéb húsféleségeket is kérgesíthet, vagy akár a kész ételeket is melegen tarthatja szalamander sütővel.

Mire figyeljen ha szalamander sütőt vásárol?

Fontos szerepe van konyhafelszerelés méreteinek, ezért a vásárlás előtt mindenképpen döntse el, hogy mekkora mennyiségű ételt szeretne a szalamander sütőben elkészíteni. Ha csupán néhány adagra van szüksége, akkor érdemes a kisebb méretű, egy tálcás asztalra helyezhető, vagy falra szerelhető szalamander sütőt megvásárolnia. Ha rendszeresen, nagy mennyiségű ételt szeretne sütni, akkor célszerű a nagyobb, több tálcával felszerelt konyhafelszerelések közül választania. A szalamander sütő vásárlásakor jusson eszébe az üzemeltetés is. A legtöbb ilyen konyhafelszerelés gázzal, vagy elektromos árammal működik. Ha környezetbarát megoldásokat keresi és fontosnak tartja az egyenletes hő kibocsátást, akkor önnek az elektromos árammal működő szalamander sütőt ajánljuk. Persze a tartós használat is nagyon lényeges. Ha ön is a hosszú ideig, tökéletesen működő konyhafelszerelésre vágyik, akkor a rozsdamentes alapanyagból készült, zsír és morzsa fogó tepsivel felszerelt szalamander sütőket keresse.

Előző bejegyzésünkben az ultrahangos párásítókról írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr2011729715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása