Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Mit kell tudni a led panelekről?

2015. augusztus 10. -

A led panelek ugyanazokkal az előnyös tulajdonságokkal rendelkeznek, mint az egyéb, hasonló elven működő világítástechnikai eszközök, mint például a korábban már említett LED spotok is, az üzemelésükhöz a halogén égők által elfogyasztott energia mennyiségének csupán a töredéke szükséges. Emellett a működés ideje alatt egyáltalán nem melegszik fel, és az ütésekre, ki és bekapcsolásra sem érzékeny.

led-panel.jpg

A led panelek további sajátossága az, hogy a kül- és belterületen is egyaránt használhatóak, így mindenhol lehetővé teszik a kiváló minőségű fények biztosítását is, amely jelentős mértékben hozzájárul az egyes tevékenységek megszokott végrehajtásához is. A led panelek különböző méretűek, négyzet vagy kör alakúak is lehetnek, és beépíthetőek az álmennyezetbe is. Gyakran találkozhatunk velük az irodaházakban, vagy egyéb közintézményekben is, hiszen ezeken a helyeken sok fényforrásra van szükség.

Előző bejegyzésünkben a vízforralók előnyeiről írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr127696362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása