Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Miért kockáztassak a használt laptoppal, ha újat is vehetnék?

2015. május 29. -

Használt laptopokból nagy a választék, túlkínálat van ezen a piacon. Ez nem gond akkor, ha az informatika minden szegmenséhez ért a vásárló, de egy átlagos tudású felhasználó esetében megnehezítheti a választást.

laptop.png

A használt laptopok legnagyobb előnye a jó ár-érték arány. Vásárláskor a legfontosabb szempont a használat módja kell, hogy legyen. Szinte mindenkinek van kedvenc márkája, fontosnak tartott igénye bármilyen informatikai készülékkel szemben. Használt laptop vásárlásakor a saját elvárásainkat tartsuk szem előtt, így könnyebben választhatunk a termékek között.

Fontos tudni, hogy használt laptopoknál biztosabb a volt céges gépeket előnyben részesíteni. Ezeket pár évente le kell cserélni, így sokkal jobb állapotban vannak, mint a végsőkig használt magánszemélyektől átvett laptopok.

Figyelni kell továbbá az eredeti árra is. Egy jó minőségű laptop nem olcsó, viszont az évek múlásával az ára lényegesen alacsonyabb lesz, míg teljesítménye nem csökken.

A végső döntést megkönnyíti, ha a kiválasztott használt laptopot erre alkalmas programmal is tesztelik, illetve olyan forgalmazónál érdemes vásárolni, ahol garanciát vállalnak az eladott gépekre.

Előző bejegyzésünkben a körfűrészekről írtunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr427503014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása