Érdekességek, újdonságok az elektronika iránt érdeklődőknek

ElektroGuru - Az elektronika blog

Ha nem tudtad volna a LED spotról

2015. március 06. -

A LED spotok az energia takarékos fényforrások közé tartoznak. Ugyan azt a típusú fényt bocsájtanak ki, mint a hagyományos égők, így azokban a helyiségekben, ahol alkalmazzák, zökkenőmentesen elvégezhetőek a megszokott tevékenységek is. A LED spotok kiválóan használhatóak a családi házak valamint közintézmények és termelő üzemek minden egyes helyiségeiben, továbbá alkalmasak külterületek és udvarok megvilágítására is.

60_led_3w_spot_light_eq_25w.jpg

Íme a legkeresettebb LED spot fényforrások

Az egyes épületek az eltérő nagyságuk miatt azonban különböző teljesítményű LED spotokat igényelnek. A legelterjedtebb kategóriába a 230 V-os GU10, E14, E27, valamint a 12V-os MR 16 típusú fényforrások tartoznak. Mindegyik típus egyenletesen szórja a fényt, ezért a hagyományos égőknél jóval kevesebb darabot szükséges felszerelni az egyes helyiségekbe.

Előző bejegyzésünkben arról írtunk, hogy miért is ennyire népszerű a LED világítás!

A bejegyzés trackback címe:

https://elektroguru.blog.hu/api/trackback/id/tr787246209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása